Nieuws

We hebben voor het keramieklokaal zes mooie verstelbare werktafels op de kop kunnen tikken.
Deze komen in de plaats van de drie houten werkbanken.
Een van de banken houden we en twee bieden we te koop aan. Bekijk de foto's op onze website. De leden krijgen de eerste kans om ze kopen. Je hebt tot 15 december de tijd om te reageren. ...

Afgelopen woensdag 5 juli lieten de jongeren van het jongerenatelier trots in de Elckerlyc aan iedereen zien waarmee ze afgelopen weken creatief mee bezig zijn geweest. Een leuk inspirerend einde van een mooi Werckwinckel-seizoen.

De Werckwinckel kijkt met veel plezier terug op de geslaagde opening van de expositie 'Kleurrijk' met werk van alle cursisten In Elckerlyc van afgelopen zaterdag. Het is een bijzondere afwisselende tentoonstelling met kunstwerken van glas en keramiek, grote kleurrijke foto's en zowel abstracte als realistische teken- en schilderkunst.

Als kunstorganisaties gaan samenwerken kunnen er inspirerende initiatieven ontstaan. Dat is zeker het geval met het initiatief van de Cultuurwinkel waarvoor we medewerkers zoeken. Wie mee wil doen met het vormgeven van decorstukken, kostuums en rekwisieten voor de musical Aladdin en openluchtspektakel Joris steekt de Draak kan zich nu opgeven.

Afgelopen zondagmiddag werd in Elckerlyc de eerste expositie van de jongste leden van de Werckwinckel geopend. Vele ouders opa's en oma's, broertjes en zusjes konden genieten van de sprankelende openingsact van Zotte Lotte. Drie dwarsfluitisten van de cultuurschool verzorgden een mooi muzikaal intermezzo. Voor de corridor was een papieren doek met...

DOE MEE MET DE TEKEN & KLEURWEDSTRIJD
en win een complete Tekendoos en professionele materialen voor kunstenaars*