Wij zoeken nieuwe bestuursleden en vrijwilligers

22-09-2023

DE WERCKWINCKEL ZOEKT EEN NIEUWE VOORZITTER 

Vereniging De Werckwinckel in Hilvarenbeek zoekt een nieuwe voorzitter. Iemand die affiniteit heeft met creativiteit en kunst, enthousiast en gedreven is en het boegbeeld wil zijn van onze vereniging. Ben je iemand met overzicht, pro-actief en kun je goed aansturen, dan ben je de geschikte persoon. 

De Werckwinckel is al ruim 55 jaar hét creativiteitscentrum van Hilvarenbeek en omstreken. Onze kernactiviteit is het faciliteren van cursussen en workshops voor álle leeftijden op het gebied van onder meer tekenen, schilderen, keramiek, glaskunst en fotografie. Onze thuisbasis is Cultureel Centrum Elckerlyc. 

Recent hebben we onze kindercursussen uitgebreid. Een speciale werkgroep regelt en organiseert exposities voor cursisten, maar ook voor veelbelovende kunstenaars uit de regio. En we hebben een atelierroute in voorbereiding door de hele gemeente Hilvarenbeek. 

Onze overtuiging is dat creativiteit leidt tot meer levensgeluk. We zijn een mensenorganisatie. We zijn volop in beweging en onze ambitie is om nog meer te verankeren in de gemeenschap. En we hebben daarbij een doorzetter nodig als voorzitter die de kansen ziet van de Werckwinckel. 

Wat wij vragen 

- affiniteit met creativiteit en kunst 
- bestuurlijke ervaring
- een netwerker
- pro-actieve houding
- een doorzetter
- sterk is in het leiden van vergaderingen
- beschikbaarheid van twee dagdelen per week 

Wij maken graag kennis met je. Stuur een e-mail naar bestuur@werckwinckel.nl en we nemen snel contact met je op.Wij zoeken voor korte en langere projecten nieuwe vrijwilligers 

Vereniging De Werckwinckel in Hilvarenbeek wil het vrijwilligersteam uitbreiden met mensen die hart hebben voor kunst en creativiteit en die zich voor korte of langere tijd willen inzetten. 

Onze overtuiging is dat creativiteit leidt tot meer levensgeluk. We zijn een mensenorganisatie. We zijn volop in beweging en onze ambitie is om nog meer te verankeren in de gemeenschap. En daarbij komt jouw hulp goed van pas. 

Laat vooral van je horen als het je leuk lijkt om te helpen met een kindercursus, het inrichten van exposities of een bijdrage te leveren aan de atelierroute. Maak je graag deel uit van een leuk en energie team en samen met ons de Werckwinckel nog bruisender maken? 

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur een e-mail naar bestuur@werckwinckel.nl. Wij zien uit naar je reactie en we nemen snel contact met je op.