Workshops

inschrijven openbare workshops voor iedereen

Laat je verrassen! En doe mee aan één (of meer!) van onze workshops, voor jong en oud. We hebben een programma opgesteld met regelmatig afwisselende korte cursussen en workshops waarbij het vooral gaat om ontmoeting & inspiratie. Onder het genot van een lekker kopje koffie of andere consumptie kun je genieten van een heel divers aanbod van creatieve workshops om je eigen talenten te ontdekken. 

Voor iedereen die graag iets nieuws wil leren, maar niet op lange termijn ergens aan vast wil zitten. Of voor diegene die verdieping zoekt. Voor iedereen die inspiratie zoekt, creatief bezig wil zijn en graag iets nieuws leert! Je leert het bij de Werckwinckel.

Houd onze agenda, social media en nieuwsbrief in de gaten. We staan open voor jouw ideeen. Waar ga jij voor? Ook als je docent bent en een leuke workshop wilt geven kunt je contact met ons opnemen.

GROEP

We zullen werken in kleine groepen voor de diverse korte cursussen en workshops.
Er is een vast team vrijwilligers dat zich bezig houdt met de programmering en de praktische uitvoering.  Zij zullen docenten benaderen voor een leuk afwisselend cursusprogramma.

DATA & TIJD

Houd onze agenda en nieuwsbrief in de gaten. De workshops worden georganiseerd op diverse tijdstippen en mogelijk ook diverse locaties. 

PRIJS

Prijs zal per workshop bepaald worden.
De prijs is meestal inclusief materialen