Over ons

Wie zijn wij

Al ruim 50 jaar is 'De Werckwinckel' het creativiteitscentrum voor Hilvarenbeek en omstreken.  De Werckwinckel biedt cursussen voor iedereen die aan een nieuwe hobby willen beginnen, maar ook voor gevorderden, die hun kennis en bekwaamheid verder willen ontwikkelen en verbreden.

De lessen worden gegeven door enthousiaste en bekwame docenten. Dit wordt gedaan in een gezellige en ontspannen sfeer. Bij de Werckwinckel is er ruimte voor jou eigen voorkeuren en interesses. Om het voor iedereen beschikbaar te houden zorgen wij ervoor dat jou kosten zo laag mogelijk is.   

Ook voor kinderen is er plaats bij de Werckwinckel. Onder deskundige begeleiding maken ze kennis met allerlei materialen waarmee ze zich creatief leren uiten. Dit in een veilige, gezellige en leerzame omgeving.

Zijn er genoeg geïnteresseerden voor een nieuwe cursus, dan bekijkt het bestuur of daar een geschikte docent voor gevonden kan worden. Geef dus gerust jouw interesse aan bij het Bestuur over de door uw gewenste activiteit.  Voor vragen over de cursussen en voor het melden van een nieuwe cursus kunt u terecht bij het Bestuur met de vraag ''Cursussen''

Bij de Werckwinckel kan iedereen ook terecht voor workshops voor jong en oud. Dat kan b.v. in het kader van een bedrijfsuitje of een reünie. Jij hebt de keuze uit een enkelvoudige kunstvorm of een combinatie van meerdere disciplines. Deze workshops zijn in principe het gehele jaar mogelijk. Voor vragen over de mogelijkheid van een workshop of voor andere vragen kun jij terecht bij het Bestuur met de vraag ''workshops'' 

De Werckwinckel is een vereniging. Daarom verwelkomen wij jou met open handen in onze vereniging. Wij zijn benieuwd naar jou. Ben jij ook geinteresseerd in ons? 

Leer ons dan snel kennen!  

Je kunt ons vinden Achter 't Raadhuis 2 5081-BA Hilvarenbeek. 

Kijk gerust voor onze openingstijden via Contact

Of maak alvast kennis met onze team via Ons team