Over ons

Al ruim 55 jaar is 'De Werckwinckel' het creativiteitscentrum voor Hilvarenbeek en omstreken.  De Werckwinckel biedt cursussen en workshops voor iedereen die aan een nieuwe hobby willen beginnen, maar ook voor gevorderden, die hun kennis en bekwaamheid verder willen ontwikkelen en verbreden.

De lessen worden gegeven door enthousiaste en bekwame docenten. Dit wordt gedaan in een gezellige en ontspannen sfeer. Bij de Werckwinckel is er ruimte voor jouw eigen voorkeuren en interesses. Om het voor iedereen beschikbaar te houden zorgen wij ervoor dat jou kosten zo laag mogelijk is.   

Ook voor kinderen is er plaats bij de Werckwinckel. Onder deskundige begeleiding maken ze kennis met allerlei materialen waarmee ze zich creatief leren uiten. Dit in een veilige, gezellige en leerzame omgeving.

Zijn er genoeg geïnteresseerden voor een nieuwe cursus of workshop, dan bekijkt het bestuur of daar een geschikte docent voor gevonden kan worden. Geef dus gerust je interesse aan bij het bestuur over de door uw gewenste activiteit.  Ben je docent en wilt je graag ons team versterken? Laat het ons dan ook weten via bestuur@werckwinckel.nl

De Werckwinckel is een vereniging. Daarom verwelkomen wij jou met open handen in onze vereniging. Wij zijn benieuwd naar jou. Ben jij ook geïnteresseerd in ons? Leer ons dan snel kennen!  Je kunt ons vinden Achter 't Raadhuis 2 5081-BA Hilvarenbeek. 

Ons bestuur

Mirjam Denissen

Secretaris
Tel: 06-30820654
Mail: mdenissen62@gmail.com.


Jolande van Oort

Penningmeester
Tel: 06-42031159
Mail: jolandevanoort@gmail.com


Mieke Pijnenburg

Administratie 
Tel: 06-20628425
Mail: miekepijnenburg54@gmail.com
Susan Wolters

Vice-voorzitter

Promotie & Kinderkunsten

Tel: 06-13216958
Mail: susan@wolterscreative.nl