Jongerenatelier

Uitdagende workshops 2024/25

IEDERE WOENSDAGAVOND 19:00-21:00 uur

JONGERENATELIER 14- = ONEVEN WEKEN

JONGERENATELIER 14+ = EVEN WEKEN

Kennismaken met verschillende beeldende technieken:Je hoeft niet alles te kunnen, kom gewoon proberen. Tekenen, schilderen, druktechnieken, boetseren, ruimtelijk vormen, fotografie, van alles komt aan bod. Gebruik je creativiteit en inspiratie in onze gezellige lessen. Een leuke afwisseling voor creatievelingen die hun kunstzinnige talenten willen ontwikkelen.

Jongerenatelier 14+ 
Stel zelf een Kunstmenu samen: Street-Art, fashion, design, fotografie, boetseren, action painting, stop-motion enz. enz. Wil jij jouw talenten ontdekken? Kom dan langs bij het jongerenatelier in Hilvarenbeek! Klik op de diverse categorieen om alle mogelijkheden van workshops te zien. Je leert ook je fantasie en creativiteit te gebruiken om eigen kunstwerken te maken. En misschien ontdek je wel jouw talent voor een kunstvakopleiding!

Wat hebben we gedaan in 2022?

In het voorjaar 2022 verzorgden de docenten van het jongerenatelier Werckwinckel in samenwerking met jongerenvereniging HEBE zo'n 16 verschillende workshops met o.a. graffiti, fotografie, 3D-painting, stencil art en nog veel meer...' Het eindresultaat van Street-Art in de Papenstraat zie je hier.