Kunstcafé: Handletteren

Handletteren is de nieuwe trend in kalligrafie en kent vele leuke toepassingen.

Op eigentijdse wijze ga je creatief met het vormgeven van letters, woorden en teksten aan de slag. Je leert diverse soorten letters te schrijven, hoe je woorden meer uitdrukking kunt geven door een passend lettertype te kiezen en teksten mooi vorm te geven.

Teksten die je weer kunt gebruiken voor bijv. wenskaarten, een gezellig schoolbord in de keuken, gedichten/quotes op de wand, menukaarten, T-shirts, tassen en wat je al niet meer kunt bedenken met teksten. Tijdens de workshop leer je diverse lettervormen toe te passen en tot een mooi geheel samen te stellen. Daarnaast leer je eenvoudige tekeningen te gebruiken die jouw teksten kunnen ondersteunen of decoreren om tot een mooie compositie te komen. Er wordt gewerkt met potlood, fijnschrijvers, kleurpotloden, kleurstiften en pastelkrijt.

Vind jij het leuk om je in woord en schrift opgeluisterd met eenvoudig tekeningen te uiten? Dan is handletteren vast een leuke ontdekkingstocht voor jou! Je gaat met een mooie eigengemaakte kaart naar huis. 

GROEP

Max. 12 personen

Start bij minimaal 6 deelnemers

PRIJS

€ 25,00 incl. materiaal