Schilderen woensdagochtend

Hoe uit u uw creativiteit?

Deze cursus zit momenteel vol. Desgewenst kunt u op een wachtlijst geplaatst worden.

Tekenen/ Schilderen 

Start: 22-09-2021

Tijd: woensdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur

Lessen: 25 lessen

Cursisten: 9 tot 14 personen

Docent: Louis de Groot

Kosten: € 330,00

Hoe zou u uw creativiteit willen uiten? Tekenend met houtskool, pen of potlood, schilderend in olie, acryl of aquarel. Realistisch of meer abstract....

Heeft u al lang het gevoel, dat tekenen en/of schilderen voor u een prima manier is om uw creativiteit te ontwikkelen? En wilt u op een professionele manier bij uw persoonlijke ontwikkeling begeleid worden? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

Al ruim 35 jaar ben ik samen met gemotiveerde mensen op weg om hieraan vorm te geven. U bepaalt de keuze van het onderwerp en materiaal dat u boeit. Ik sta in voor een persoonlijke begeleiding, zodat u zich op uw eigen wijze de techniek en de kunst van het tekenen en/of schilderen eigen kunt maken. U zult versteld staan van wat er in jezelf verborgen ligt. Mijn taak is om dat samen met u naar boven te halen.

In een gezellige en ontspannen sfeer leert u bij mij op de woensdagochtend de geheimen van het tekenen en/of schilderen en als u dat wilt gaan we ook in op perspectief, de opbouw van een portret of andere onderwerpen die uw interesse hebben.

Voor vragen kunt u terecht bij Louis de Groot via Docenten.

U kunt zich aanmelden voor deze cursus via "lidmaatschap" onderaan deze pagina.