Tekenen & Schilderen

Woensdagochtend 9:00-12:00 uur

Hoe zou u uw creativiteit willen uiten? Tekenend met houtskool, pen of potlood, schilderend in olie, acryl of aquarel. Realistisch of meer abstract....

Heeft u al lang het gevoel, dat tekenen en/of schilderen voor u een prima manier is om uw creativiteit te ontwikkelen? En wilt u op een professionele manier bij uw persoonlijke ontwikkeling begeleid worden? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

Al ruim 35 jaar ben ik samen met gemotiveerde mensen op weg om hieraan vorm te geven. U bepaalt de keuze van het onderwerp en materiaal dat u boeit. Ik sta in voor een persoonlijke begeleiding, zodat u zich op uw eigen wijze de techniek en de kunst van het tekenen en/of schilderen eigen kunt maken. U zult versteld staan van wat er in jezelf verborgen ligt. Mijn taak is om dat samen met u naar boven te halen.

In een gezellige en ontspannen sfeer leert u bij mij op de woensdagochtend de geheimen van het tekenen en/of schilderen en als u dat wilt gaan we ook in op perspectief, de opbouw van een portret of andere onderwerpen die uw interesse hebben.

GROEP

Deze cursus zit momenteel vol. Desgewenst kunt u op een wachtlijst voor woensdagochtend geplaatst worden. 

DATA & TIJD

Woensdagochtend 9:00 - 12:00

PRIJS

€ 385,00 voor 24 lessen

Onze docenten