Tekenen & Schilderen

experimenteren met materialen en technieken

Niet het uiteindelijke resultaat maar de wijze waarop u tekent en schildert, staat centraal in deze cursus. Hoe gaat u om met materialen zoals acrylverf, zand, modelleer pasta, papier-maché, gips, afvalmateriaal, houtskool, pastel, aquarelverf enz.

Durft u te experimenteren met deze materialen en nieuwe technieken èn heeft u behoorlijk wat fantasie? Dan is dit de geschikte cursus voor u!

Na wat basiskennis opgedaan te hebben, gaat u al gauw zelfstandig aan de slag. Met behulp van foto's, maar vooral met uw eigen fantasie, creëert u op een plezierige wijze een voor uw uniek schilderij. Naast de klassieke thema's zoals figuur, portret en landschap komen ook eigentijdse thema's zoals het uitdrukken van beweging, water, aarde en structuur aan bod. U kunt zowel figuratief werken als abstract. Verder is er nog aandacht voor kunstbeschouwing en actuele exposities.

Bent u enthousiast en nieuwsgierig geworden naar deze leuke en veelzijdige schildercursus? Kom kijken en volg een gratis proefles.

DOCENT
Janine van Rijswijk
Academie voor beeldende vorming Tilburg | autonoom kunstenaar | suggestieve schilderijen, tekeningen, collages, foto's | experimentele technieken en materialen | nationale en internationale exposities | lid van Kunstloc Brabant


GROEP

Max. 12 personen

DATA & TIJD

donderdagavond 19:30 - 22:30 uur

Totaal 12 lessen. Met mogelijkheid tot verlenging tot 24 lessen.

PRIJS

€ 175,00 voor 12 lessen