Zaterdag 15 april om 15.00 uur zal de expositie 'Kleurrijk' geopend worden in cc Elckerlyc in Hilvarenbeek. Het beloofd een spetterend geheel te worden met kleurrijke schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek, glas in lood en glasfusing van alle cursisten van de Werckwinckel.

De cursisten, volwassenen en kinderen, zijn met veel enthousiasme en plezier de afgelopen maanden aan de slag geweest om deze verrassende en niet te missen expositie mogelijk te maken. De lange gang van de Elckerlyc leent zich uitstekend als expositieruimte door de mooie lichtinval. En ook op de eerste verdieping en in de ateliers zal kunst te bewonderen zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening van 'Kleurrijk' bij te wonen. De toegang is gratis en voor een muzikale omlijsting wordt gezorgd. Heeft u interesse om een cursus bij De Werckwinckel te volgen, dan is de opening ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de docenten. De expositie is tot en met 7 juni te bezoeken.

WIN EEN WORKSHOP
De expositie is leuk voor bezoekers van alle leeftijden. Er is een heuse speurtocht uitgezet langs alle werkstukken. Zoek de getoonde stukjes van kunstwerken in de expositie Kleurrijk. Noteer de namen van de kunstenaars op de bijbehorende flyer die u kunt vinden in Elckerlyc. De gevraagde letters vormen samen een nieuw woord.

Mail het woord naar bestuur@werckwinckel.nl vóór 26 mei en maak kans op een kleurrijk pakket met gratis workshop naar keuze.Onder de inzenders verloten we zowel een prijs voor kinderen als voor volwassenen. Vermeld daarom naast uw naam ook uw leeftijd. Prijswinnaars krijgen in week 22 bericht en mogen volgend seizoen gratis een workshop uitzoeken uit het aanbod van de Werckwinckel. Tot ziens bij Kleurrijk!