Kinderatelier

Het Kinderatelier is een heerlijke creatieve middag voor kinderen van groep 3 t/m 8. In een serie vrolijke workshops ga je aan de slag met één of meerdere materialen: tekenen met potlood, verf, krijt, inkt, pastel, houtskool. Knutselen met bijvoorbeeld klei, gips, textiel, hout, karton of een oude fietsband.

In een ontspannen sfeer neemt de docent je mee op een creatieve ontdekkingstocht met verhalen, culturen, dieren, planten of kunstenaars. Je fantasie wordt geprikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos! 

FLEXIBEL

Elke week staat er iets anders op het programma. Je betaalt voor 5 lessen en reserveert meteen de data. Als je een keertje niet mee kan doen, bijvoorbeeld vanwege een kinderfeestje, ben je dus ook geen geld kwijt. En je kunt er dus ook voor kiezen om maar af en toe een keertje mee te doen, of een keer samen met een vriendje of vriendinnetje.

Hanneke de Kroon

Ik heb de opleiding mode en kleding gevolgd bij het St. Dionysius in Tilburg, met als afstudeerrichting Presentatie. Daarna de opleiding TeHaTex in Tilburg met als hoofdvak Tekenen en bijvak Textiele werkvormen. Veel ervaring opgedaan met kinderen bij de YMCA in Australië als begeleider op jeugdkampen voor kinderen uit probleemgezinnen. Vervolgens werd ik assistent glassmeltculturen bij Glasatelier Stef Hagemeier. Helaas gooide de bouwcrisis roet in het eten en werd ik vanaf 2013  gastvrouw bij Cultureel Centrum Elckerlyc.  Nu heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf als zzp-er ingeschreven en ja gezegd tegen het kinderatelier van de Werckwinckel. Ik heb er erg veel zin in, en hoop dat we veel jongelui enthousiast kunnen maken voor creatieve vakken.

GROEP

Max. 12 kinderen
Leeftijd: groep 3 t/m 8

DATA & TIJD

Woensdag 13.30-15.30 uur

21-09-2022 gratis proefles
ca. 30 lessen, elke woensdagmiddag een nieuwe uitdaging.
Het hele jaar door, ook soms in vakanties.

PRIJS

Reserveer 5 lessen voor 45 euro. Inclusief materiaal. Je moet dan meteen de data opgeven zodat we het goed kunnen inplannen. Strippenkaart via online werckwinckel

DOCENT

Hanneke de Kroon + vaak extra handjes

Soms zijn er gastdocenten die je een bijzondere techniek of materiaal laten zien. Houd website en social media in de gaten.

INCLUSIEF

Inclusief alle materialen
Je hoeft zelf niks mee te nemen.

RESERVEREN

Reserveer op tijd via mail want vol = vol.