Kinderatelier

Het Kinderatelier is een heerlijke creatieve middag voor kinderen van groep 3 t/m 8. In een serie vrolijke workshops ga je aan de slag met één of meerdere materialen: tekenen met potlood, verf, krijt, inkt, pastel, houtskool. Knutselen met bijvoorbeeld klei, gips, textiel, hout, karton of een oude fietsband.

In een ontspannen sfeer neemt de docent je mee op een creatieve ontdekkingstocht met verhalen, culturen, dieren, planten of kunstenaars. Je fantasie wordt geprikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos! 

FLEXIBEL

Elke week staat er iets anders op het programma. Je betaalt voor losse lessen. Maar je kunt ook 5 lessen meteen kopen en reserveren zodat je misschien jouw eigen kunstwerk een week later nog mooier en groter kan maken. Als je een keertje niet mee kan doen, bijvoorbeeld vanwege een kinderfeestje, ben je dus ook geen geld kwijt. En je kunt er dus ook voor kiezen om maar af en toe een keertje mee te doen, of een keer samen met een vriendje of vriendinnetje.

GROEP

Max. 12 kinderen
Leeftijd: groep 3 t/m 8

DATA & TIJD

Woensdag 21-09-2022 gratis proefles
13.30-15.30 uur
ca. 30 lessen, elke woensdagmiddag een nieuwe uitdaging.
Het hele jaar door, ook soms in vakanties
m.u.v. zomervakantie.

PRIJS

De hieronder genoemde prijzen zijn een richtlijn, en kunnen nog gewijzigd worden. In juli kunt u de definitieve gegevens op deze site vinden.

Prijs per les 8,50 euro 
Je kunt per les inschrijven maar ook meteen 
5 lessen reserveren voor 40 euro. Je moet dan meteen de data opgeven zodat we het goed kunnen inplannen.

DOCENT

Hanneke de Kroon + vaak extra handjes

Soms zijn er gastdocenten die je een bijzondere techniek of materiaal laten zien. Houd website en social media in de gaten.

INCLUSIEF

Inclusief alle materialen
Je hoeft zelf niks mee te nemen.

RESERVEREN

Reserveer op tijd via mail want vol = vol.