Kinderatelier

Het Kinderatelier is serie vrolijke workshops met tekenen en knutselen. Je gaat aan de slag met verschillende materialen zoals papier, klei, potlood, verf, textiel en hout. Hieruit maak je de mooiste kunstwerken in 2D en 3D. Niets moet in het Kinderatelier, maar stiekem leer je er heel veel. Je kunt je naar hartenlust uitleven en je fantasie verkennen. Een goede basis voor een leven lang creatief plezier.

In september komt de nieuwe kinderkunstkalender online en kun je zien wat we gaan doen en wanneer. 


Volg ons ook op instagram

GROEP

Max. 10 kinderen
Leeftijd: groep 3,4,5,6

Heb je een strippenkaart reserveer dan op tijd via de app want vol = vol

DATA & TIJD

Woensdag 13.30-15.00 uur

Elke woensdagmiddag een nieuwe uitdaging.

gratis proefles
Start cursus: september

INCLUSIEF

Inclusief alle materialen
Je hoeft zelf niks mee te nemen.

Schrijf in voor 10, 20 of 30 lessen. We factureren 3 keer per jaar. Of koop eenmalig een strippenkaart voor 10 lessen. 

Voor deze lessen geldt de rugzakvergoeding. Dit is een subsidie vanuit de Gemeente Hilvarenbeek voor kinderen die lessen in kunst- of cultuureducatie volgen van een HBO-geschoolde docent. Via het rugzakje van de gemeente ontvang je de helft van het bedrag terug.

FLEXIBEL

Met de strippenkaart betaal je voor 10 workshops. Je reserveert steeds van te voren de data. Als je een keertje niet mee kan doen, bijvoorbeeld vanwege een kinderfeestje, ben je dus ook geen geld kwijt. En je kunt er dus ook voor kiezen om maar af en toe een keertje mee te doen, of een keer samen met een vriendje of vriendinnetje. De kaart is niet persoonlijk dus je kunt ook samen met een kaart doen.

VAST

Het is ook mogelijk om online in te schrijven voor 10, 20 of 30 lessen op een rij. Dan ben je verzekerd van een plaatsje in het kinderatelier want er kunnen maar 10 kinderen steeds meedoen. Je kunt ook door het jaar heen instromen. Je ontvangt dan een aangepaste factuur. Gebruik hiervoor ons inschrijfformulier of schrijf in via ActiefHilvarenbeek.

Onze docenten

Hanneke de Kroon

 + soms extra handjes en gastdocenten die je een bijzondere techniek of materiaal laten zien.