Kinderatelier

Het Kinderatelier is een heerlijke creatieve middag voor kinderen van 6 t/m ca. 9 jaar In een serie vrolijke workshops maak je kennis met beeldende kunst. De ene week ga je aan de slag met tekenen en schilderen met materialen zoals potlood, verf, krijt, inkt, pastel, houtskool. De andere week knutselen we met bijvoorbeeld karton, klei, gips, textiel, hout, enz. Elke week staat er iets anders op het programma. Check onze kalender kinderkunsten.
Volg ons ook op Instagram.

In een ontspannen sfeer neemt de docent je mee op een creatieve ontdekkingstocht met verhalen, culturen, dieren, planten of kunstenaars. Je fantasie wordt geprikkeld en de mogelijkheden zijn eindeloos! 

FLEXIBEL

Koop online de strippenkaart. Je betaalt voor 5 lessen en reserveert steeds de data. Als je een keertje niet mee kan doen, bijvoorbeeld vanwege een kinderfeestje, ben je dus ook geen geld kwijt. En je kunt er dus ook voor kiezen om maar af en toe een keertje mee te doen, of een keer samen met een vriendje of vriendinnetje.

VAST

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor 6 of 12 lessen op een rij. Dan ben je verzekerd van een plaatsje in het kinderatelier. Voor deze lessen geldt de rugzakvergoeding. Dit is een subsidie vanuit de Gemeente Hilvarenbeek voor kinderen die lessen in kunst- of cultuureducatie volgen van een HBO-geschoolde docent.

Hanneke de Kroon

Ik heb de opleiding mode en kleding gevolgd bij het St. Dionysius in Tilburg, met als afstudeerrichting Presentatie. Daarna de opleiding TeHaTex in Tilburg met als hoofdvak Tekenen en bijvak Textiele werkvormen. Veel ervaring opgedaan met kinderen bij de YMCA in Australië als begeleider op jeugdkampen voor kinderen uit probleemgezinnen. Vervolgens werd ik assistent glassmeltculturen bij Glasatelier Stef Hagemeier. Helaas gooide de bouwcrisis roet in het eten en werd ik vanaf 2013  gastvrouw bij Cultureel Centrum Elckerlyc.  Nu heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf als zzp-er ingeschreven en ja gezegd tegen het kinderatelier van de Werckwinckel. Ik heb er erg veel zin in, en hoop dat we veel jongelui enthousiast kunnen maken voor creatieve vakken.

GROEP

Max. 10 kinderen
Leeftijd: 6 t/m ca. 9 jaar

DATA & TIJD

Woensdag 13.30-15.00 uur

ca. 30 lessen, elke woensdagmiddag een nieuwe uitdaging.
Het hele jaar door, ook soms in vakanties.

DOCENT

Hanneke de Kroon + vaak extra handjes

Soms zijn er gastdocenten die je een bijzondere techniek of materiaal laten zien. Houd website en social media in de gaten.

INCLUSIEF

Inclusief alle materialen
Je hoeft zelf niks mee te nemen.

RESERVEREN

Reserveer op tijd via mail of app want vol = vol
dekroonkreatief@gmail.com.