Fotobewerking

Wil je meer uit je fotobestand halen en daarmee meer uit je hobby? Dan is deze cursus met Lightroom-Photoshop iets voor jou.

Adobe heeft met deze programma's toonaangevend gereedschap voor de fotograaf gemaakt waarmee foto's kunnen worden gecorrigeerd, gerepareerd, gemanipuleerd en/of verbeterd.

We kruipen in een bestand. Je leert te werken in lagen en alle essentiële aanpassingen te maken om je foto op een veel hoger niveau te brengen.
Afbeeldingsgrootte en resolutie, verschillen tussen JPG, Tiff en RAW, werken met Camera RAW, aanpassen belichting, kleuren en contrasten, elementen verwijderen of verplaatsen, verscherpen, lensfouten oplossen, teksten in brengen, selectie maken, panoramafoto's maken en het op de juiste manier omzetten naar zwart-wit. Het is maar een kleine greep uit de onderwerpen die aan de orde komen in deze intensieve en zeer leerzame cursus.GROEP

Max. 15 personen

DATA & TIJD

Maandagavond 19:30-22:30 om de twee weken
Start 20 september 2022

NODIG

Een goede laptop (Windows of MAC) met het, bij voorkeur Nederlandstalige, Adobe combi-pakket Lightroom, Camera RAW en Photoshop (± € 12,00 per maand bij Adobe.nl ) Het werken met oude CD-versies van Photoshop wordt afgeraden! Met de online CC versies van Lightroom-Photoshop kun je gebruik maken van de laatste nieuwe snufjes en toevoegingen.

PRIJS

De hieronder genoemde prijzen en aanvangsdata zijn een richtlijn, en kunnen gewijzigd worden. In juli kunt u de definitieve gegevens op deze site vinden.
14 lessen voor € 200,00