Maak een spannende ontdekkingstocht langs fantasierijke schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek, glas in lood en fusing. Op zondag 10 april vindt om 14.00 uur de feestelijke opening plaats in het cultureel centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.
De cursisten zijn met veel enthousiasme en plezier de afgelopen maanden bij De Werckwinckel aan de slag geweest om deze verrassende en niet te missen expositie mogelijk te maken. Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening van 'Fastastisch' bij te wonen. De toegang is gratis en voor een muzikale omlijsting wordt gezorgd. Heeft u interesse om een cursus bij De Werckwinckel te volgen, dan is de opening ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de docenten. De expositie is tot en met eind mei te bezoeken.

EERSTE EXPOSITIE NIEUWE STIJL

De lange gang van de Elckerlyc leent zich uitstekend als expositieruimte door de mooie lichtinval. Al jaren is er kunst aan de raamzijde te bewonderen. Nieuw is de rail aan de muurzijde waardoor ook aan die kant nu een gevarieerd aanbod van kunstwerken getoond kan worden. 'Fantastisch!' is de eerste expositie in deze nieuwe stijl. Daarna zullen nog diverse exposities volgen met een gevarieerd aanbod van lokale kunst. Een echte aanwinst voor Hilvarenbeek, dus kom snel eens kijken.

WIN EEN WORKSHOP

De expositie is leuk voor bezoekers van alle leeftijden. Er zal onder meer werk van de jongeren van de workshops Street Art te zien zijn. En er is een heuse speurtocht uitgezet langs alle werkstukken. Zie ook WIN EEN WORKSHOP