Zaterdag 30 maart om 14.00 uur zal de expositie van alle cursisten van de Werckwinckel feestelijk geopend worden in cc Elckerlyc in Hilvarenbeek. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Elckerlyc zijn verschillende cursisten de afgelopen maanden onder andere bezig geweest met het thema feest en huisgenoten van Elckerlyc.

Aanstaande zaterdag 30 maart om 14.00 uur zal de expositie van alle cursisten van de Werckwinckel feestelijk geopend worden in cc Elckerlyc in Hilvarenbeek. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Elckerlyc zijn verschillende cursisten de afgelopen maanden onder andere bezig geweest met het thema feest en huisgenoten van Elckerlyc.

Heel bijzonder is het project van de Fotoclub. Zij hebben alle huisgenoten van Elckerlyc gefotografeerd, zoals bijvoorbeeld de dansschool, bibliotheek, diverse orkesten, enz. Fotograaf en docent Michel Klop heeft uit de honderden foto's een selectie gemaakt en een behang samengesteld dat de foyer voortaan een zeer feestelijk en herkenbaar tintje zal geven. Kom zeker kijken en misschien herken je sommige personen op het behang.

Daarnaast hebben alle cursisten van de keramiekafdeling een eigen kandelaar gemaakt. Ook zullen er diverse kunstwerken van glas te zien zijn. Zowel glasfusing projecten, glas in lood en gebrandschilderd glas, allemaal gemaakt in het eigen glasatelier op de eerste verdieping van Elckerlyc.

De Werckwinckel heeft daarnaast 6 verschillende teken-en schildergroepen. Iedereen mag meedoen aan de expositie dus er zal werk te zien zijn van zowel beginners als gevorderden. Het levert elk jaar een leuke afwisselende expositie op van zowel abstracte als realistische kunst en met diverse materialen en technieken zoals aquarel, kleurpotlood, collagetechniek, olieverf en acryl.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening van 'Feest' bij te wonen. De toegang is gratis en voor een muzikale omlijsting wordt gezorgd. Heeft u interesse om een cursus bij De Werckwinckel te volgen, dan is de opening ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de docenten. De expositie is tot en met 8 mei te bezoeken.