Kunstcafé

Laat je verrassen! En doe mee aan één (of meer!) van onze workshops, voor jong en oud.

Onder de noemer Kunstcafé bieden we regelmatig afwisselende korte cursussen en workshops aan. Bij het Kunstcafé gaat het vooral om ontmoeting & inspiratie. Onder het genot van een lekker kopje koffie of andere consumptie kun je genieten van een heel divers aanbod van creatieve workshops om je eigen talenten te ontdekken. 

Voor iedereen die graag iets nieuws wil leren, maar niet op lange termijn ergens aan vast wil zitten. Of voor diegene die verdieping zoekt. Of voor mensen die een origineel kado zoeken voor moeder, vriend of kleinkind. Maar in ieder geval voor iedereen die inspiratie zoekt, creatief bezig wil zijn en graag iets nieuws leert! Je leert het bij de Werckwinckel.

We bieden populaire korte cursussen en workshops zoals beeldhouwen, vilten, schilderen als Bob Ross, grimeren, buiten schilderen, kunstbeschouwing, filosofie, kunstkwis, macramé, kunstwerk van afval, boetseren, portrettekenen, handletteren, aquarelleren, bloemschikken, vloggen. En op termijn ook excursies naar leuke locaties en musea.

Houd onze agenda, social media en nieuwsbrief in de gaten. Je vindt de beeldende workshops in onderstaand overzicht.
Je kunt nu al inschrijven. Zodra er voldoende belangstelling is voor een workshop of korte cursus gaan we het zeker inplannen. We staan open voor jouw ideeen. Waar ga jij voor?

Ook als je docent bent en een leuke workshop wilt geven kunt je contact met ons opnemen.


GROEP

We zullen werken in kleine groepen voor de diverse korte cursussen en workshops.
Er is een vast team vrijwilligers dat zich bezig houdt met de programmering en de praktische uitvoering.  Zij zullen docenten benaderen voor een leuk afwisselend cursusprogramma.

DATA & TIJD

Houd onze agenda en nieuwsbrief in de gaten. Het Kunstcafé kan georganiseerd worden op diverse tijdstippen en mogelijk ook diverse locaties. We willen wel een soort vast programma samenstellen voor de donderdagochtend, donderdagavond en/of vrijdagavond in de Elckerlyc. 

PRIJS

Prijs zal per Kunstcafé bepaald worden.
De prijs is meestal inclusief materialen en consumpties.