Da Vinci Factory

Een nieuwe creatieve cursus waarbij Ontdekken en Ontwerpen centraal staat. In de Da Vinci Factory krijg je alle ruimte om te experimenteren met kunst, techniek en wetenschap. Net zoals kunstenaar en uitvinder Leonardo Da Vinci ook deed. Veel mag en niets moet. Je leert ook dingen ontwerpen die kunnen bewegen met behulp van water, lucht, elektriciteit of tandwielen. Je gaat werken met hout en een heleboel andere materialen. Zo knutselen we de meest waanzinnige (bewegende) kunstwerken met allerlei coole materialen en technieken. Het proces en het plezier staan voorop.

In september komt de nieuwe kinderkunstkalender online en kun je zien wat we gaan doen en wanneer.

Volg ons ook op instagram


Groep

Max. 10 kinderen, leeftijd 8 t/m 14 jaar

Heb je een strippenkaart reserveer dan op tijd via mail of app want vol = vol
dekroonkreatief@gmail.com.

Tijd & Data

Woensdag 15.30 - 17.00

6 lessen voor 66 euro vanaf 15 november


 

Koop cursus online

Voor deze lessen geldt de rugzakvergoeding. Dit is een subsidie vanuit de Gemeente Hilvarenbeek voor kinderen die lessen in kunst- of cultuureducatie volgen van een HBO-geschoolde docent. Via het rugzakje van de gemeente ontvang je de helft van het bedrag terug.

FLEXIBEL

Met de strippenkaart betaal je voor 6 workshops. Hiermee kun je bij alle kinderkunsten van de Werckwinckel (kinderatelier, tekenacademie, Da Vinci Factory) terecht. Zo kun je van alles uitproberen. Je reserveert steeds van te voren de data. Als je een keertje niet mee kan doen, bijvoorbeeld vanwege een kinderfeestje, ben je dus ook geen geld kwijt. En je kunt er dus ook voor kiezen om maar af en toe een keertje mee te doen, of een keer samen met een vriendje of vriendinnetje. De kaart is niet persoonlijk dus je kunt ook samen met een kaart doen.

VAST

Het is ook mogelijk om online in te schrijven voor 12 of 24 lessen op een rij. Dan ben je verzekerd van een plaatsje in het kinderatelier want er kunnen maar 10 kinderen steeds meedoen. Mocht de cursus niet doorgaan dan wordt het bedrag teruggestort. Je kunt ook door het jaar heen instromen. Je ontvangt dan een aangepaste factuur. Gebruik hiervoor ons inschrijfformulier of schrijf in via de website https://www.actiefhilvarenbeek.nl